Basis
HOME > NIEUWS

NIEUWS

Den Haag Fashion Award
05-05-2013

Persbericht, verzonden op 15 april 2013

De genomineerden voor de eerste Haagsche Fashion Award zijn Michael Barnaart van Bergen en Omar Munie; twee van de vele Designers die Den Haag rijk is. Den Haag de Fashion Stad! No Nonsens Models en Kathleen Libanon Events organiseren donderdag 18 april in samenwerking met Ontwerpster Atekeh Raisi de eerste Den Haag Fashion Award uitreiking.

In Den Haag en Regio Haaglanden zijn een groot aantal Designers die erkenning verdienen. Coby van Tol springt in de bres voor deze Designers en organiseert daarom donderdag 18 april 2013 een evenement in de Luxe Sir Winston Club in

Rijswijk. Van 19.30 tot 22.00 komen Designers, modellen, Fotografen, artiesten en Scouts, waaronder No Nononse Models directeur Coby van Tol bij elkaar om de designers in het zonnetje te zetten. Coby van Tol heeft het initiatief op zich genomen om de Fashion Award in deze regio jaarlijks uit te mogen reiken aan een Designer van Elan. Vaak loopt u langs een zaak en denkt: “Die jurk, dat pak of die tas zou ik wel willen kopen. Alleen het is van een Designer en niet betaalbaar”. Met het onder de aandacht brengen van deze Designers en de mogelijkheid tot het dragen van deze mooie kleding, tassen en schoenen brengt Coby van Tol de Designers en de gewone man bij elkaar. Tijdens het evenement is er voldoende ruimte voor netwerken omtrent het onderwerp Den Haag Fashion Stad. Wat vindt u van bijvoorbeeld de geschiedenis achter de Designers? Daarnaast is het mogelijk om onder het genot van een drankje en diverse artiesten in contact te komen met Modellenscouts en Designersstands.

Coby droomt ervan alle Hagenaars trots te maken en in beweging te krijgen voor onze Haagsche Designers. Er is zoveel talent. Jaarlijks worden in Nederland Fashion weeks georganiseerd. Het is nu de beurt aan Den Haag. Door dit event wil zij ons bewust maken van al het moois dat Den Haag te bieden heeft op Fashion gebied. In samenwerking met  meer dan 50 vrijwilligers door heel regio Den Haag is dit event tot stand gekomen.

Tijdens Den Haag Fashion Award worden de Designers door directeur Coby van Tol en Eventmanager Kathleen Libanon geïnterviewd en aan de gasten gepresenteerd. Tussen modeshow en de daadwerkelijke Award uitreiking kunt u genieten van diverse artiesten, o.a. Beauties On Stage en Pearl Ramos. Zij zullen een aantal optredens verzorgen. Tot slot zal de DJ tijdens het netwerken het geheel afsluiten met Lounge muziek.

 Nieuwe èn bekende Designers verdienen aandacht. En tijdens de eerste Den Haag Fashion Award op donderdag 18 april wordt iedereen in het zonnetje gezet en uitgenodigd om zich een “Super Model” te voelen. ‘Dress to Impress’ en loop over de Rode Loper waar vele fotografen klaar staan om de glamour vast te leggen. 


Meer nieuws
Workshops & Wine event
Total Beauty&M♥re
SuperCoolste papa's gezocht!
Live Life in Love Event
Nieuwe website
Business Ladies Be yourself High tea
Tijd voor jezelf event !
 

EVENTS AGENDA

«Februari 2024»
MaDiWoDoVrZaZo
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

TWEETS